Norge om 30 år?

Hva er det egentlig som skjer med landet vårt? Etter Oslo turen begynte jeg virkelig å tenke, hvor er alle nordmennene? Fra vi kom til Oslo, til vi reiste hjem, såg jeg fåtall med norske mennesker, hvordan er det mulig? Er ikke Oslo den største byen i Norge? 

Jeg har absolutt ikke noe imot mørkhudede, utenlandske eller hva det måtte være, men man begynner kanskje å lure når man kommer til en annen by, og føler at man er på ferie i et annet land? Rett utenfor hotellet vårt, var det en stakkars mann, som satt på et stigespill brett, og dekte seg til med en søppelsekk. Er det sånn vi vil ha det her i landet? At folk ligger strødd utover gatene? At horene går gatelangs der "vi" skal gå? 

Og vi vil vel heller ikke ha noe av den kriminaliteten som noen av innvandrerene drar med seg inn i landet. Det er ikke alle som driver med kriminalitet heller, og jeg har ikke noe imot at folk kommer til Norge, får seg en skikkelig familie, går på skole, jobber og prøver å passe inn i samfunnet de kommer til, men burde egentlig de som bare lager "faenskap" få lov til å være her? Burde ikke det være en regel som sier at når man gjør noe kriminelt til det landet man kommer til, ikke bare Norge, så blir man sendt tilbake?

Jeg har fortsatt ikke noe imot innvandrere i seg selv, men jeg liker ikke at de skal sitte gatelangs og tigge penger, lage oppstyr og kriminalitet. De burde være glad for at de får komme til et land som Norge! 
Innvandrerne i Norge utgjør 10,6% av befolkningen, eller 422 600 personer, dette var i 2009! Hva skjer i 2030?
Er det igjen noe av Norge da? 43 kommentarer

Marion Lende

06.apr.2010 kl.12:51

For en koselig blogg:) Herlig å finne noe med litt innhold i:)

Christine Larsen

06.apr.2010 kl.12:56

Marion Lende: Takk ;D

annelilouise

06.apr.2010 kl.13:06

Helt enig, de tar over Norge liksom! er ikke mange Norske mennesker her lenger.

Er heller ikke imot innvandrere eller de med mørkhud, men tenk om det var vi som kom ned i deres land og slo ned folk, snakket eget språk som ikke noen forstod, eller oppførte oss som de gjør her, (og jeg kaster ikke alle over en bro nå) da hadde vi enten blitt henrettet eller pinet! det er jeg helt sikker på.

Christine Larsen

06.apr.2010 kl.13:08

annelilouise: Helt sant!

R o n j a ♥

06.apr.2010 kl.13:19

Norge er for snille mot asylsøkere. Der har vi Ola Nordmann liksom! :P

Lina

06.apr.2010 kl.13:30

:)

MARLENE FJELLTUN DYB

06.apr.2010 kl.17:20

Bra skrevet Christina ü Heilt enig, importering.... haah

Jov

06.apr.2010 kl.19:38

Kjempe fin blogg!

Kommentere tilbake ? (A)

Lina

06.apr.2010 kl.19:44

Fin header :)

www.thedsp.blogg.no

06.apr.2010 kl.20:43

Jaja snakk om innvandrera. Det er jo kunn norske folk som Voltar barn.

Nei Norske folk gjør abselutt ikke nokka,, Neinei norske folk er heil snill og ikke gjør noe.

Vet du hva det er like man norske som utlendinger som gjør ting og tang.

Innvandrera kommer til norge for å ha en fin liv, og komme seg unna all krigen og ufriheten.

Ingen faens norske tenker på andre enn seg selv.

Oslo tar inn så mye folk som de vill, Det er ikke vi som bestemer det, det er staten og sånn som sender innvandrere tilbake eller at de får godkjening.

Så Spar Meg !

Du sier at du ikke har noe imot det men faen eller om du ikke lyv as.

Om du ikke har noe imot det så hva er vitsen at du skriver det.

www.thedsp.blogg.no

Spar meg igjen! Jeg har bodd i norge heile mitt liv og ikke faen om jeg har sett noen skrive nå såå støggt.

Christine Larsen

06.apr.2010 kl.20:50

www.thedsp.blogg.no: Tror du bør sette deg ned å lese gjennom det som er skrevet en gang til. Det jeg skriver er at jeg ikke har noe imot folk som kommer til Norge, å lever livet sånn som alle andre, men at folk kommer hit og lager oppstyr og kriminalitet, det er feil. Som skrevet: innvandrere burde være glad for den muligheten de får til å bo i et så fint land, ikke missbruke den sånn som ganske mange gjør.

Christine Larsen

06.apr.2010 kl.20:52

www.thedsp.blogg.no: Og jeg beklager om du føler deg truffet på noen som helst slags måte, men alle kan ikke like det alle skriver. Og alle har forskjellige meininger, de burde man faktisk respektere.

MayHelenM

06.apr.2010 kl.20:57

hmm, du har et poeng ..

- Hva syns du om outfitet mitt idag?

Astrid Fjell<3

06.apr.2010 kl.21:00

Heilt enig i det du skriver;)

www.Astridf.blogg.no

LOVAS

06.apr.2010 kl.21:00

bra skrevet ! Det er helt sant at de som kommer til Norge skal være takknemlige for at de får være her, er jo faktisk ikke alle som får muligheten .

<3DEA

06.apr.2010 kl.21:06

Bra skrevet! :)

veronicameeg.blogg.no :)

06.apr.2010 kl.21:10

er helt enig! Var i Oslo for ikke så lenge siden, og det var ikke mange norsker jeg så der..

.. Z h y A n

06.apr.2010 kl.21:11

Oslo er den byen i Norge med flest innvandrere, med 23 prosent. Ser selv mange flere innvandrere i Oslo enn jeg ser nordmenn, men det har kanskje noe med at nordmenn liker å holde seg inne på en vanlig hverdag, mens innvandrere holder seg mer ute.

De "horene" du snakker om har ikke så mye valg akkurat, de kommer til Norge i håp om å få et bedre liv, uvitende om at de må selge kroppen sin for å klare å leve i samfunnet.

06.apr.2010 kl.21:12

http://hjelpmeg2010.blogg.no/

Sjekk salgsbloggen min !:)

martinabodart

06.apr.2010 kl.21:16

syns det er godt skrevet, og som du har vært flink til og understreke, det gjelder ikke alle, men de personene som faktisk gjør det. er helt enig at alle er velkomne om de vl gjøre en innsats, og ikke prøve og snu vår kultur=) sånn som leger osv, er mange myye flinkere utenladske leger enn norske=)

Ludwig

06.apr.2010 kl.21:20

Bra skrevet! :)

Jeg er heller ikke norsk, men jeg har bodd her i snart 6 år, og folk som er blitt kjent med meg i de siste åra hverken ser eller hører på meg at jeg ikke norsk. Må si at jeg føler meg ganske norsk og.

Jeg må også si at jeg er veldig takknemlig for å få være her, sjøl om jeg ikke er flyktning eller noe. Jeg syns at alle burde være glade for at de blir tatt i mot norge. Seriøst, man burde ikke ta det som en som en selfølge.

Men de fleste land i europa har mangen innvandere da.

Anway; bra skreve, det er sant!

Christine Larsen

06.apr.2010 kl.21:50

Ludwig: Bra at du føler deg Norsk og trives her! Det er akkurat sånn det skal være! Hadde alle sagt de samme, hadde ikke vi hatt de mange problemene vi kanskje har i dag!:)

Christine Larsen

06.apr.2010 kl.21:52

Zhyangyan: nordmenn liker vel kanskje å holde seg inne ja!:) hodene ja, men tenk på de stakkars turistene som kommer for å se norge, og møter på de jeg såg en del av i Oslo!

Christine Larsen

06.apr.2010 kl.21:53

martinabodart: takk :) ja, alle er velkomne! Så lenge de oppfører seg :)

Christine Larsen

06.apr.2010 kl.21:53

Anonym: den kommentaren hadde vel ikke noe med saken å gjør?

06.apr.2010 kl.22:43

Om denne statistikken fortsetter vil nordmenn "dø ut", ingen tvil om det. Så enten må innvanderene slutte å reprodusere seg i et heftig tempo, ellers så må vi begynne å reprodusere oss i et heftig tempo.

Glad i Twilight? sjekk bloggen min da vel!
fin blogg :)

THE JUNE ♥

07.apr.2010 kl.09:21

haha, litt av en kommentar over her! Det er jo kunn norske folk som Voltar barn. (Det er kun norske folk som volDTar), det er jeg IKKE enig i. Du kan ikke vite mye av bakgrunnen for å skrive det her.

ÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆ - 422 600 personer! DET ER SYKT!

Skjerpings ;) Bra innlegg Christine!!

<3 June

07.apr.2010 kl.21:44

Det var kanskje litt mange, men husk at det er i oslo det bor flest innvandrere ikke i så mye på landet:)

Ikke for å være uenig eller noe sånt, men vill bare si min mening:)Jeg er enig i at de som tar med seg kriminalitet bør dra tilbake men..

Verden tilhører alle. Kanskje vi er litt mørkere enn dere osv, men halo alle land er land.. Har det noe å si hva slags mennesker det bor her.. Jeg har sett på mange blogger at de skriver at de syntes at alle burde være forskjellige, og senere er de i mot at vi er i landet '' deres'' at det var noen norske som ble eller svenske som ble født i dette landet først betyr det ikke at det er deres. Og jeg likte ikke denne setningen her: At folk ligger strødd utover gatene? At horene går gatelangs der "vi" skal gå? Skjønte den ikke helt, men horene? Og der vi skal gå? Som om hele fortauet er ditt? Og hvem er horene..

Jeg føler jeg for en klump i halsen når jeg leser sånne innlegg. Dere liker virkelig ikke at folk er forskjellige.. Tenk om dere hadde kommet fra et fattigere strøk. Og ikke bodd i ordentlige hus eller hadde vært flykninger. Og jeg hadde skrivd sånne innlegg, hadde ikke det vært litt sårende? Jeg bor i en blokk og ved siden av denne blokken er det en blokk med komunale boliger.. Det er flest normenn og norske narkomaner som bor der. Og det er ikke bare utlendinger som driver med kriminalitet her. Dere ser jo bare på feilene våres og ikke dere selv..

Har du lagt merke til.....At de som finner glede i å såre andre, er mest sårbare. At de som kritiserer mye, tåler minst kritikk. At de som stadig forsvarer seg, lettest angriper. At de som snakker høyest har minst å si. At de gjerrigste tar lettest imot. At de som lett avslører andres feil, sjelden bekjenner sine egne..

LES DEN SISTE SETNINGEN.. Unnskyld hvis jeg klaget eller ble skrev feil eller noe sårende, men jeg er i veldig dårlig humør akurat nå. Og jeg skal si jeg er oftest glad...

07.apr.2010 kl.21:53

Men ellers vil jeg bare si at du har en utrolig søt blogg da og kommer til å bli fast leser! Liker tipsene dine:)

09.apr.2010 kl.14:42

Det er normenn som bestemmer om nordmenn skal dø ut eller ikke?? Det har ingen tingen med hvor mange invandrere det er..

Gullesn

09.apr.2010 kl.16:26

Selv om Oslo er Norges største by har det jo ikke noe å si på minoritetene som bor der. Kanskje det er at du kun legger merke til "mørkhudede", og ikke tenker noe over det når du ser en norsk. Og tro meg, det med uteliggere og horer - det jobbes med. Er heller ikke statens feil at de havner på gata, da får de nok skylde seg selv.

Men ja - det er helt forferdelig å se at det er slik. Skulle ønske vi alle hadde det likt!

Navliiin <3

09.apr.2010 kl.18:20

Jeg er født i Norge, men har indiske foreldre. Men det er nesten bare i Oslo. Og uannset det finnes kansje norske horer også da. Uannset hver gang du leser i en avis, står det bare om utlandske folk har gjort noe galt. Når du ser på TV ser du bare utlandske folk som har gjort noe. Jeg mener ikke å være frekt nå, men det er kansje litt slemt å skrive. Jeg vet at den mannen du så kan gå til kommunen og be dere skaffe han en jobb osv osv, men når jeg går rundt i gatene til Oslo ser jeg ikke bare utlandske folk ligge der. Norske menn og kvinner er like mye med i å øddlege landet som utlanske folk er med i. Og det annelilouise skrev synntes jeg var litt frekt, vi tar liksom ikke over Norge, jeg har ikke i hele mitt liv sett en utlandsk statminister, eller noe sånnt. Men det er kansje litt dumt da, jeg vil bare si, bare dra til India, slå ned folk der + mye mer. Men da er jo ikke du noe bedre heller, da kan jo vi indre skrive at dere øddelger landet vårt. Jeg synntes ikke innleget ditt var dummt, men jeg synntes kommentaren til annelilouise var dummt.
Unnskyld hvis jeg virket litt hissig, elns. Men jeg er faktisk ikke så god i å si ifra noe. Men jeg synntes det en over der skrev var teit det også, det er ikke bare norske folk som voldtar barn, uannset så hvis norske folk bare tenkte på seg selv hadde ikke vi utenlandske vert her. Så jeg synntes alle er riktig på sin siden, men også litt galt. Og jeg vil bare si til hun, det er ikke vits i å bli så sur, hun bare tokk opp no', det er hennes blogg. Om du er uenig, skriv det på en bedre måte.
Men jeg har ikke ment å skrive no' sårende eller frekt, bare prøvd å si min mening, men om du synntes det var frekt eller no' så er jeg veldig lei meg.
-Navlin
BTW: Fin blogg:)

Annelene.

12.apr.2010 kl.15:15

Enig, om noen år har vel utlendingene tatt over hele landet, samt byttet navn til noe sånt som "Norgistan". No offence, men utlendingene tar over Norge. Skal lete lenge etter nordmenn i Oslo nå for tiden. (Litt å ta i... men)

Bra skrevet, helt enig! :-)

Christine Larsen

12.apr.2010 kl.15:30

Annelene.: Såg ikke mange nordmenn på Oslo S nei, syns det er merkelig! Glad jeg bor på en plass i norge der det ikke er så mange :)

Stein

12.apr.2010 kl.17:37

Er helt enig med Christine her..

Norge holder rett og slett på å bli TATT over av innvandrere.. Ola Nordmann er alt for snill mot de som kommer å skal drive med FAEN skap og drive med kriminalitet.. For all del dere innvandrere som jobber og står på og vil vise at dere bryr dere.. Men faen ta dem som går på NAV og lever på MINE og andre nordmenn sine skattepenger.. Dette gjør meg rett og slett forbannet..

Forresten så må folk få skrive det dem vil på andre sine blogger.. Christine skriver bare sine egne meninger, så vist dere har noe negativt å si om henne eller bloggen hennes så kan dere heller ta de orda å putte i RÆVA!

Sånn, da har jeg fått ut litt frustrasjon idag også :)

12.apr.2010 kl.19:09

MINE og andre nordmenn sine skattepenger..

Stein: Det er ikke bare nordmenn sine skattepenger de lever på. Ikke tro at det bare er norske som jobber. Pappa betaler over 100 000 i skatt vært år, dessuten er det mange som ikke får jobb på grunn av finansekrisa..

Bestevenninna mi sin far er nork, og da mener jeg sånn helt norsk. Og han er hjemme dagen lang og får penger fra staten. Han sier at han har fått sykemelding fordi han er for sliten til å jobbe, og det er liksom ikkefaren min. Moren min døde når jeg var 7 år og siden da har han måttet passe på meg og søsteren min. Han fikk ikke hjelp av noe barnepassere og sfo var fult. og staten tok alle pengene til mamma da henne døde, enda mange av pengene til pappa var der.

Dessuten ingen har vært frekke her så du trenger ikke skrive :Forresten så må folk få skrive det dem vil på andre sine blogger.. Christine skriver bare sine egne meninger, så vist dere har noe negativt å si om henne eller bloggen hennes så kan dere heller ta de orda å putte i RÆVA!..

det tror jeg vi hvet. Og uansett de fleste som har vært i mot eller vill dele sin mening med christine har skrevet , at de ikke ville såre osv..

Og når hun skriver noe på en blogg så hvet nok hun at hun kan få kritikk for det henne skriver:)

Det var min mening mot din kommentar, hehe :)

ps: Du har en kjempefin blogg christine. Bra at du skriver meningene dine og står for de!

Christine Larsen

12.apr.2010 kl.21:12

Anonym: Om han betaler 100 000,- i skatt i året, så er vel det en del mindre enn andre? Og finanskrisa gjelder vel alle, og har ikke noe med saken og gjør i det hele tatt.

Og om han velger å gå hjemme å snyte på staten, sånn som ganske mange andre, så er det han som tar det valget. Men innvandrere får faktisk mye mer enn en norsk statsborger som kanskje ikke har så mye penger.

Jeg sier min mening, og alle andre har sin fulle rett til å si sin mening.

Og det heter vel: Da HUN døde.

Christine Larsen

12.apr.2010 kl.21:27

Anonym:

Og kanskje du også burde stå for dine egne meninger? Ikke være anonym? svakt

14.apr.2010 kl.16:42

Jeg vil helst ikke vise navnet mitt på nettet. Du ser jo ip adressen min uansett, og hvis du vil vite navnet mitt er det jo bare å finne det ut. Jeg står for mine egene meninger, å være anonym har heller ingen ting med å stå for sine egene meninger å gjøre..

Jeg har faktisk lært at man ikke burde skrive navnet sitt på nettet, og hvis man skal gjøre det burde man ha et anett navn. Så jeg hvet ikke hvorfor du syntes det er svakt.

Får innvandrere mer lønn, eller skattepenger enn nordmenn. Det visste jeg ikke.

Men unskyld meg da for at jeg skrev henne og ikke hun.

Jeg sier min mening, og alle andre har sin fulle rett til å si sin mening. =jeg har ikke sakt noe i mot at du sier din mening? Hvis jeg hadde vært i mot det, hadde ikke jeg kommentert her.

Håper ikke du er '' sur'' på meg for at jeg skrev feil eller sårende i den kommentaren. Da unskylder jeg meg velidg for det. Og hvis du ikke hadde hatt noe i mot utlendinger hadde du ikke skrevet det innlegget.

14.apr.2010 kl.16:59

Christine: Kan du bare ta vekk de kommentarene jeg har skrevet. Det var virkelig ikke meningen å såre deg eller stian, hvis dere syntes det. Men noen ganger klarer jeg liksom ikke å la vær å skrive, var i litt dårlig humør den dagen.

unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,unskyld,. ( okei nå orker jeg ikke mer.. Men jeg er veeldig lei meg for det altså! <:( Veldig! )

Ingvild

15.jun.2010 kl.08:59

Ser dette er et gammelt innlegg, men føler jeg må kommentere. Synspunktene dine deles av veldig mange andre nordmenn, noe som er synd. Jeg ser du understreker gang på gang at du ikke har noe i mot "alle innvandrere", men det virker da virkelig som om du har en veldig stereotypisk måte å se på de nye landsmennene på?

Når man har vært igjennom alt disse menneskene har, spesielt flyktninger, er det rart mange har vansker for å integreres i samfunnet? Dersom du daglig hadde opplevd sult, ensomhet, krig og elendighet hver dag - og du kanskje måtte stjele for å overleve - hadde du fortsatt ment det du mener? Spesielt linjene du skriver om "horer som går gatelangs på gatene "vi" skal gå på gjør meg kvalm! Hva mener du med "vi" egentlig? Vi priviligierte nordmenn som er så heldig og aldri opplevd krig og fattigdom i hverdagen? Ærlig talt, tenk gjennom hva du skriver! Hva vet du om bakgrunnen til horene? Hvordan vet du at dette ikke er mennesker som er ofre for menneskehandel? Mennesker som har barn de ikke klarer å fø på noen annen måte fordi de ikke vet bedre?

Allerede i det første avsnittet ser man hvor lite verdensvant du er - alle vet da at Oslo er norges største by og dermed har den største andelen innvandrere. Du har vel oppholdt deg på østkanten rundt grønland der det er flest innvandrere for aldri, aldri, når jeg har vært i Oslo, har jeg følt et flertall synlige innvandrere annet enn i feks Tøyen-området.

Et artig fakta som du kan ta med deg videre er at svensker er den største innvandrergruppen i Norge, og de som ruver høyest i kriminalstatistikker.

Vær så snill, tenk deg om. Det er ikke "landet vårt", eller "landet ditt", i din unge alder har du sikkert aldri gjort noe spesielt for Norge uansett. Du vet det kanskje ikke, men dette kalles moralsk panikk, som er et uttrykk som beskriver paniske reaksjoner på nye hendelser (som du sier, du tenkte på dette ETTER du hadde vært i Oslo og fått inntrykk av at utlendingene kommer å tar landet ditt fra deg, altså en ny hendelse for deg).

Voks opp og les litt gjennom feks amnesty og FN's programmer og ikke bare høyreekstremt hear-say.

18.jun.2010 kl.00:49

Det er desverre alt for naiv politikk her i landet. Enkelte narkolangere kommer til norge og bryr seg ikke om de blir tatt fordi fengsel er som å være på hotell sies det. Vi burde gjøre som andre land, -sette dem som ødelegger på flyet rett hjem i stede for å bruke skattepenger på å "straffe" dem her til lands. Hvis de skal bo i landet får de integrere seg og oppføre seg som folk. Bidra konstruktivt i både samfunn og skattebetaling.

Skriv en ny kommentar

hits